marți , iulie 23 2024

Tabla Craiova

Tabla Craiova

Firma Andaliza este specializata in domeniul tablei. Aceasta pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de produse esentiale pentru realizarea unui acoperis perfect. Daca sunteti in cautare de tabla Craiova, firma Andaliza este cea mai potrivita alegere.

Detalii tehnice privind tabla Craiova

tabla craiovaProdusele comercializat de Andaliza, producator de tabla Craiova, sunt de tipul tiglei metalice, tabla trapezoidala T14 si T12. Tigla metalica are la baza otel zincat la cald. Este acoperit pe ambele fete de un sistem ce protejeaza materialul impotriva coroziunii. Prin aceste proprietati putem spune ca va trece cu succes de orice intemperie. Nu conteaza daca vorbim de cutremure, incendii, furtuni sau alte fenomene, aceasta vor rezista.

Tabla trapezoidala prezinta anumite beneficii importante. Durata de viata a unui acoperis realizat din acest tip de tabla poate ajunge si pana la 40 de ani. Utilizarea unui astfel de acoperis prezinta costuri de intretinere mult mai scazute si este benefica chiar si pentru mediu. Andaliza comercializeaza si utilizeaza tabla Craiova obtinuta din otel reciclabil.

Montajul unei astfel de table trapezoidale se realizeaza cu usurinta, iar rezistenta acesteia este crescuta.

Apelati intotdeauna la specialisti

Echipa de profesionisti din cadrul firmei Andaliza sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebari ati avea cu privire la serviciile si produsele lor. Sunt pregatiti sa faca fata provocarilor aduse de nevoile si cerintele dvs.

Check Also

Constructii Modulare

Constructii Modulare

Informatii utile despre constructii modulare Cand vine vorba despre constructii modulare, oamenii nu au la …

Close