marți , octombrie 4 2022
Breaking News

Constructii Modulare

Informatii utile despre constructii modulare

Cand vine vorba despre constructii modulare, oamenii nu au la cunostinta multe informatii despre acestea. Unii nici macar nu stiu de ce se numesc asa, ce caracteristici au si ce avantaje au aceste constructii.

In randurile de mai jos sunt prezentate informatii utile despre acest tip de constructii. Practic puteti descoperi cam tot ceea ce trebuie sa stim cu totii despre acest tip de constructii.

Ce sunt aceste constructii modulare?

Constructia modulara este procesul de utilizare a unitatilor prefabricate numite module care sunt apoi transportate la santier. Structurile modulare utilizate in constructia modulara pot fi de sine statatoare sau conectate unele langa altele, cap la cap sau pe mai multe etaje pentru a face cladiri de orice scara sau aspect.

Utilizarea structurilor modulare in lucrarile de constructii modulare inseamna ca acestea pot fi utilizate pentru aproape orice aplicatie provizorie sau permanenta. Se pot construi diverse cladiri incepand de la case la cabane la hoteluri sau pensiuni si de la cladiri de birouri la sali de operatie de ultima generatie.

Constructiile modulare ies in evidenta datorita faptului ca ofera foarte multe avantaje. Desi exista multe persoane care nu sunt la curent cu aceste avantaje, ele exista iar in continuare va prezentam cateva exemple.

Din acest motiv, indiferent ca doriti sa construiti o casa, o cladire de birouri, o cabana sau orice alta constructie, trebuie sa cititi cu multa atentie urmatoarele randuri. Este foarte posibil ca avantajele mai jos mentionate sa va determine sa optati pentru constructii modulare.

Avantajele unei constructii modulare

Foarte multe avantaje ale acestor constructii modulare au fost descoperite pana la momentul redactarii acestui articol. Unele dintre acestea sunt evidente si mai mult cunoscute fata de celelalte, dar toate avantajele sunt importante.

1. Costuri avantajoase

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unei cladiri construite astfel il reprezinta pretul. Indiferent ca este vorba despre case modulare, cabane modulare sau alte tipuri de cladiri, acestea costa mai putin decat cele construite in mod traditional. Acesta este unul dintre motivele pentru care multe persoane aleg acum constructiile modulare.

2. Timp redus pentru constructii

Constructii ModulareDatorita faptului ca structura unei constructii modulare nu este realizata pe santier, acolo poate fi efectuata fundatia. Pana in momentul in care structura modulara este finalizata, fundatia este intarita si gata sa suporte structura cladirii. Cand aceasta iese din fabrica, este transportata pe santier unde este amplasata peste fundatia existenta. Acest lucru face ca o cladire cu structura modulara sa fie mult mai repede finalizata decat o cladire similara, dar construita pe santier cu caramida sau BCA. Termenul de livrare al unei cladiri cu structura modulara poate fi cu pana la 70% mai rapid decat al unei constructii traditionale.

3. Constructiile modulare ofera flexibilitate

Cladirile modulare pot fi cu usurinta extinse, reduse, reconfigurate sau relocate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra in schimbare.

In plus, cand se doreste extinderea cladirii, mult mai rapid se realizeaza acest lucru decat daca ar trebui construit cu caramida sau BCA o noua incapere. Deci, acesta este un alt motiv pentru care merita achizitionate aceste constructii modulare.

4. Fiabilitate

Constructia modulara nu este supusa acelorasi intarzieri legate de vreme sau lipsuri de competente ca si constructia pe santier. Odata ce modulele sunt la locul lor, cladirea poate fi pregatita pentru ocupare.

5. Reducerea deseurilor

Constructia in afara santierului genereaza cu pana la 90% mai putine deseuri decat metodele traditionale de constructie la fata locului.

Procesul controlat din fabrica de producatorii de top minimizeaza de asemenea, cantitatea de energie necesara pentru a crea o cladire. Astfel, cladirile cu acest tip de structura sunt foarte prietenoase cu mediul.

Acestea sunt in mare parte cele mai importante informatii cu privire la constructiile modulare.

Check Also

Case din lemn

Case Din Lemn

Case Din Lemn Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru aceste Case Din …

Close