marți , octombrie 4 2022
Breaking News

De ce sa optati pentru case din lemn?

De ce sa optati pentru case din lemn?

Casele din lemn sunt foarte apreciate de numeroase persoane. Pe langa faptul ca sunt considerate a fi adevarate bijuterii arhitecturale, aceste case sunt apreciate si pentru beneficiile pe care le ofera. Optand pentru aceste case din lemn, veti face o alegere foarte buna si va veti putea bucura de aceasta. In cele ce urmeaza va voi prezenta o serie de beneficii care vin odata cu alegerea acestor case.

Beneficiile unei case din lemn

case din lemnO casa din lemn va fi construita intr-o perioada scurta de timp. Imediat ce s-a uscat fundatia, se poate incepe constructia casei. O locuinta de 55-60 de mp va putea fi construita in doar cinci zile, utilizand un numar de 20-25 de persoane.

Casa din lemn va fi mai calduroasa. Aceasta va obtine niste performante termice si energetice mai bune. Lemnul ese considerat a fi un material foarte bun izolator, de aceea puteti apela fara probleme la el. O casa din lemn va va salva si spatiul. Peretii unei astfel de case vor fi de doua ori mai subtiri decat cei realizati din BCA sau din caramida. Optand pentru construirea unei case din lemn, veti vedea ca va veti putea bucura de un spatiu mai larg.

Alte beneficii

Casele din lemn mai au avantajul ca vor putea rezista la cutremur. Fiind un material elastic, lemnul preia miscarile seismice. Indiferent de directia de propagare, lemnul isi va face foarte bine treaba. Casa va rezista chiar si la un cutremur de 8 pe scara Richter. O astfel de locuinta va fi destul de ieftina. Aceasta nu va costa mai mult de 20.000 de euro.

Pe langa toate aceste lucruri, o casa din lemn va rezista chiar si la incendii. Daca va fi tratat ignifug intr-un mod corect, lemnul va rezista foarte bine si nu va aparea nici un pericol de incendiu.

Close