marți , iulie 23 2024

Termopane Brasov

Ce trebuie sa stim despre avantajele geamurilor termopane Brasov?

In viata de zi cu zi, spre geamuri termopane Brasov isi pot indrepta atentia diferite categorii de clienti. Exista proprietari de locuinte, indiferent ca stau la casa sau la bloc, au nevoie sa isi renoveze locuintele dupa multi ani, astfel ca inlocuiesc usile si ferestrele.

Exista de asemenea persoane care isi cumpara locuinte vechi, si care inainte sa se mute, doresc sa le renoveze asa ca incep prin inlocuirea geamurilor.

Spre astfel de geamuri se orienteaza si dezvoltatorii imobiliari. Acestia le aleg pentru casele si blocurile pe care le construiesc, sau pentru cladirile de birouri.

Daca va intrebati de ce sunt atat de cautate astfel de geamuri si de ce sunt alese in locul celor traditionale, puteti afla in randurile de mai jos. Vom discuta despre ce sunt si ce avantaje pot sa ofere astfel de geamuri.

Avantajele geamurilor termopane Brasov

Geamurile termopane Brasov standard sunt alcatuite din doua straturi de sticla, separate printr-un spatiu umplut cu gaz inert, cum ar fi argonul sau criptonul.

Termopane BrasovAcestea sunt etansate ermetic si montate in ferestre si usi care au tamplaria din PVC sau aluminiu. In general este preferat PVC-ul ca material pentru tamplaria termopanelor deoarece are pretul mai mic in comparatie cu aluminiul, si este un material mai eficient.

Exista si geamuri termopane care au trei straturi de stica, iar intre acestea exista doua spatii umplute cu gaz inert precum argonul sau criptonul.

In rest, tamplaria lor este la fel ca a geamurilor termopane cu doua straturi de sticla. Au insa avantajul unui strat de sticla in plus si a unui spatiu umplut cu gaz inert, care le face mult mai eficiente din toate punctele de vedere. Cat despre avantajele lor, veti descoperi in continuare care sunt unele dintre ele:

1. Geamurile termopane ofera izolatie termica

Fara doar si poate, cand discutam despre geamuri termopane Brasov, precizam faptul ca acestea vor pastra iarna caldura in interior iar vara vor pastra racoarea in interior, pentru a avea tot timpul o temperatura confortabila.

Aceste geamuri sunt asadar fabricate pentru a nu permite pierderile de caldura, motiv pentru care nu se va suprasolicita iarna centrala termica, si nici vara aparatul de aer conditionat.

Astfel, pentru a incalzi sau pentru racori locuinta se consuma mai putina energie, si se economisesc bani de la plata facturilor, ceea ce este un avantaj grozav. Un astfel de avantaj nu il puteti obtine de la geamurile traditionale, care au tamplarie din lemn si un singur strat de sticla.

2. Geamurile termopane izoleaza fonic foarte bine

De asemenea, trebuie reprezentat faptul ca un alt avantaj major al geamurilor termopan PVC Brasov este reprezentat de faptul ca au o capacitate mare de a reduce zgomotul din exterior.

Utilizarea geamurilor termopane cu doua straturi de sticla care sunt separate de o camera de aer umpluta cu gaz inert, absoarbe si amortizeaza zgomotele exterioare.

Utilizarea unui geam termopan cu trei straturi de sticla este si mai eficienta deoarece nu mai permite sa se auda absolut deloc zgomot in casa. Astfel veti avea parte de mai mult confort si de mai multa liniste in interiorul locuintei.

3. Securitate si siguranta

Geamurile termopane sunt construite cu scopul de a fi mai rezistente in comparatie cu cele tranditionale.

Astfel, veti avea parte de mai multa siguranta si securitate in propria locuinta. Nu pot fi la fel de usor deschise din exterior precum cele traditionale.

In plus, in cazul spargerii geamului, nu vor cadea cioburi si bucati de sticla sparta precum in cazul geamului traditional, astfel ca va fi redus riscul de ranire si de accidente.

4. Aspect estetic placut

Pe langa beneficiile functionale, geamurile termopane Brasov au si avantajul ca pot sa imbunatateasca aspectul estetic al unei case sau al altei cladiri. Acestea pot fi achizitionate intr-o varietate de modele si culori, astfel ca fiecare proprietar poate alege ceea ce se potriveste perfect locuintei si nevoilor sale.

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

Ce motive as avea sa cumpar mobila la comanda Brasov? A cumpara mobila la comanda …

Close