marți , iulie 23 2024

Remorca Tandem

Este potrivita o remorca tandem pentru agricultura?

O remorca tandem de inalta calitate reprezinta o necesitate pentru persoanele care se ocupa de agricultura. De ce este o necesitate acest tip de remorca dar si cum trebuie aleasa aceasta, vom afla in continuare.

De ce este necesara o remorca tandem pentru agricultura?

O astfel de remorca este necesara dat fiind faptul ca poate fi folosita pentru a efectua transporturi de marfa. De exemplu, recoltele de pe camp vor fi transportate spre locul de depozitare intr-o remorca de acest tip. Indiferent ca este vorba despre cereale, legume sau chiar si fructe, pot fi transportate intr-o asemenea remorca.

Remorca TandemSe stie faptul ca terenul agricol are nevoie de diversi nutrienti. Acestia sunt obtinuti datorita ingrasamantului natural sau chimic. Pentru a transporta ingrasamantul la terenul agricol, este nevoie de asemenea de o remorca tandem.

Cand vine primavara si trebuie sa fie duse semintele pentru a fi plantate, agricultorii folosesc remorca agricola tandem. In interiorul acesteia incap foarte multi saci cu seminte, pentru porumb, grau, cartofi si alte cele.

Deci, dupa cum se poate vedea din randurile anterioare, o remorca agricola tandem este deosebit de utila. Nu gresim daca spunem ca de fapt reprezinta o necesitate pentru agricultori, iar aici facem o precizare. De o asemenea remorca au nevoie cei care detin si un tractor si alte utilaje, si care lucreaza suprafete mari de teren. Cei care detin suprafete mici de teren, pot opta pentru un motocultor si o remorca motocultor.

Alegerea potrivita

Cand trebuie aleasa o remorca tandem, trebuie tinut cont de doua specificatii tehnice ale acesteia. In primul rand amintim capacitatea maxima de incarcare. Aceasta reprezinta numarul total al kilogramelor pe care remorca le poate sustine la incarcare.

Apoi, masa maxima autorizata este o alta specificatie deosebit de importanta. Aceasta face referire la masa remorcii, impreuna cu capacitatea de incarcare a acesteia.

Cei care urmeaza sa isi cumpere o remorca de acest tip trebuie sa isi cunoasca foarte bine nevoile. Trebuie sa aleaga remorca a carei masa maxima autorizata se potriveste cel mai bine necesitatilor avute. In functie de buget, se poate alege o astfel de remorca noua sau second hand.

Check Also

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

Este recomandat sa ma orientez spre ferestre termopan Brasov? Atat cand vine vorba de renovarea …

Close