marți , octombrie 4 2022
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov

De ce sa alegi epilare definitiva Brasov si nu epilare cu ceara?

Te-ai gandit vreodata sa renunti la epilarea cu ceara pentru o epilare definitiva Brasov? Daca nu ai facut pana acum acest lucru, atunci trebuie sa citesti acest articol, pentru ca te va ajuta sa intelegi de ce ai nevoie de un astfel de tratament corporal.

Epilare definitiva Brasov: avantaje fata de epilarea cu ceara

Fara doar si poate, cel mai important avantaj pe care il are aceasta procedura in fata epilarii cu ceara este reprezentat de durata rezultatelor. Daca in urma epilarii cu ceara, firele de par vor reaparea pe zona tratata in cateva zile, alegand procedura de epilare definitiva cu laser nu vei mai avea grija firelor de par.

Mergand odata pe an la salon pentru o sedinta de intretinere, vei avea parte de o piele fina si catifelata, fara fire de par in zona tratata pe o perioada de pana la 15 ani.

Epilare Definitiva BrasovAsadar, in ceea ce priveste durata rezultatelor se poate vedea cat de eficienta este epilarea cu laser fata de epilarea cu ceara. Apoi, mentionam faptul ca metoda epilarii cu ceara acasa sau la salon este foarte dureroasa, si de multe ori iti vor lacrima ochii din cauza durerii.

Durerea nu isi va face aparitia insa in timpul sedintelor de Epilare Definitiva Brasov cu laser. Deci, si din acest punct de vedere merita sa alegi acest tratament corporal pentru a elimina firele de par de pe suprafata corpului, indiferent de zona.

Epilarea cu laser nu afecteaza pielea si corpul si poate fi efectuata chiar si pe persoanele cu piele sensibila. Epilarea cu ceara in schimb provoaca o durere si mai mare pentru persoanele care au pielea sensibila.

Nu in ultimul rand mentionam faptul ca acest tratament corporal deosebit de eficient poate fi efectuat si cand afara este foarte cald dar si cand este foarte frig, iar rezultatele vor fi exceptionale indiferent de cand mergi la sedintele de epilare.

Concluzie privind aceste tratament

Dupa toate cele discutate mai sus, este cat se poate de firesc sa renunti la epilarea cu ceara si sa optezi pentru epilare definitiva Brasov. Vei avea numai de castigat datorita acestui tratament corporal.

Check Also

Servicii Funerare Brasov

Servicii Funerare Brasov

Servicii funerare Brasov Alegand niste Servicii Funerare Brasov, veti putea sa luati decizia cea mai …

Close