joi , mai 23 2024

Contabil Brasov

Contabil Brasov

Un Contabil Brasov trebuie sa ofere numeroase servicii angajatorului sau colaboratorului. Preintre aceste servicii, pe langa evidenta contabila si a salarizarii, se afla si expertiza contabila, evaluarea, auditul si cenzoratul. Aceste servicii sunt solicitate doar in situatii speciale sau in cazul unui control.

Contabil Brasov

Astfel, daca sunteti intr-o situatie juridica dificila sau in mijlocul unui control, un Expert Contabil stie cum sa intervina. Acesta va pregati toate documentele care vor fir prezentate. Alte servicii pe care le ofera sunt expertiza contabila judiciara sau amiabila. Aceste servicii sunt necesare in cazul nerespecatrii sau incalcarii obligatiilor fata de colaboratori sau fata de stat.

Expertul contabil ofera si arbitraj in cauzele civile pe care puteti intampina. Dar acesta va poate asista sau reprezenta la un audit sau cenzorat. Contabilul va mai poate si evalua patrimoniul societatii. Astfel veti sti ca sunteti in maini bune in aceste situatii dificile. Apeland la un expert in contabilitate, veti avea un am care va va trata situatie cu atentie, profesionalism si seriozitate.

Close