marți , octombrie 4 2022
Breaking News

Condus Defensiv

Condus defensiv

Ar fi bine sa tineti cont mereu de normele de Condus Defensiv. Aceste norme va vor ajuta sa evitati eventualele accidente. Tinand cont de ele, veti putea fi mai in siguranta. De multe ori, conducerea imprudenta este o cauza a accidentelor. Chiar si neacordarea de prioritate sau depasirea neregulamentara duce la diverse accidente. Condusul defenisv va scadea sansele ca sa fiti implicati intr-un acciddent. Ar fi bine sa tineti cont de cateva lucruri importante.

Condus defensiv

Condus DefensivExaminati-va cu atentie masina inainte de drum. Puteti face acest lucru verificandu-va rotile si nivelul uleiului. De asemenea, puteti verifica si luminile. Nu uitati de centura, acest lucru este foarte important. Chiar daca aveti de parcurs o distanta scurta, va trebui sa va puneti centura. Ea va va feri de probleme. Chiar si pasagerii din spate ar trebui sa-si puna centura de siguranta. La o viteza de numai 60 km/h, un accident poate fi periculos.

Intructorii de Condus Defensiv va recomanda sa nu uitati ca in trafic sa va faceti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile de intalnire. De asemenea, nu uitati sa va semnalizati toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. Nu ezitati sa semnalizati inclusiv pentru pietoni.

Condus defensiv

Este foarte important ca atunci cand conduceti sa va concentrati doar pe acest lucru. Nu faceti alte lucruri. De asemenea, un sfat foarte important este sa fiti cat mai calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata la provocarile altora din trafic. Asigurati-va mereu in oglinzi. Nu ar trebui sa treaca mai mult de 10 secunde pana sa va asigurati din nou in oglinzi. Verificati de fiecare data toate oglinzile. Procedand astfel, veti putea actiona rapid in caz de urgenta.

Condus Defensiv – In intersectii ar trebui sa reduceti viteza mereu. Nu ar trebui niciodata sa intrati intr-o intersectie cu o viteza mai mare de 40 km/h. Multe dintre accidentele urbane sunt cauzate de viteza din intersectie. Intre voi si soferul din fata ar trebui sa fie o distanta de doua secunde. De asemenea, este foarte important sa anticipati evenimentele din trafic. Aveti in vedere toate aceste aspecte. Tinand cont de ele, veti avea mereu multe de castigat.

Check Also

Firma Pompe Funebre

Firma Pompe Funebre

Firma Pompe Funebre Alegand o Firma Pompe Funebre cat mai buna, veti lua o decizie …

Close