vineri , februarie 23 2024

Brichete De Lemn

Brichete de lemn

La ora actuala, pe piata exista Brichete De Lemn ecologice suta la suta. Consumatorii aleg din ce in ce mai mult sa foloseasca in locuintele lor acest combustibil solid pentru incalzire. La nivel national exista un top al preferintelor consumatorilor, in ceea ce priveste caracteristicile si specificatiile tehnice ale brichetelor de lemn.

Conform studiului stiintific efectuat, cumparatorii prefera brichetele de lemn de forma cilindrica, avand o lungime de treisute de milimetri si un diametru de o suta de milimetri. Brichetele de lemn care au aceste dimensiuni sunt cel mai comod a fi folosite. Ofera confort in utilizare. Se prefera brichetele de lemn ambalate in saci de polipropilena cu o greutate maxima de douazecisicinci de kilograme.

Brichete de lemn

Brichete De LemnUn procentaj foarte mare al populatiei, in procentaj de aproximativ optzeci la suta, considera ca acest combustibil solid si ecologic denumit Brichete De Lemn ar putea inlocui, in timp, celelalte categorii de incalzitori termici. Diferenta de procentaj pana la suta la suta se abtin, nu se pronunta sau nu impartasesc aceeasi idee cu cea a majoritatii. Producerea brichetelor de lemn pe scara larga este preferata de majoritatea populatiei la nivel mondial. In concluzie, atat consumatorii casnici, dar si consumatorii industriali sunt dispusi sa utilizeze, in viitor, in mod frecvent brichetele de lemn.

Biomasa uscata se gaseste in cantitati foarte mari in tara noastra. Un avantaj major al brichetelor de lemn este tocmai materia prima. Aceasta este gratuita. Astfel, exista posibilitatea obtinerii unei pret de productie cu mult scazut fata de costurile celorlalti incalzitori termici. Rumegusul si aschiile de lemn folosite pentru fabricarea acestor brichete de lemn se gasesc cu usurinta. Toate fabricile din tara care au ca si obiect de activitate prelucrarea lemnului raman cu cantitati uriase de rumegus. Nu au cum sa il foloseasca.

Brichete de lemn

Rumegusul ramas necesita un spatiu mare de utilizare. Si nu este rentabil a fi achizitionat sau cumparat un spatiu pentru depozitare a rumegusului, atata timp cat acesta nu va fi prelucrat de fabricile respective. Si transportul materiei prime catre liniile de brichetare se asigura in mod gratuit de catre reprezentantii fabricilor de prelucrare a lemnului. Pentru fabricarea acestor Brichete De Lemn este necesara a fi utilizata o cantitate mare de rumegus si aschii de lemn.

Check Also

Asfalt

Asfalt

Ar trebui sa optez pentru asfalt in curte? Stiati ca in timp ce unii prefera …

Close