marți , iulie 23 2024

Analize Medicale Brasov

Analize medicale Brasov pentru persoanele de peste 60 de ani

Pentru persoanele care au trecut deja de 60 de ani, exista unele analize medicale Brasov deosebit de importante. Aceste analize ar trebui efectuate odata la cateva luni sau maxim la un an. Vom vedea care sunt acestea, in cele ce urmeaza.

Analize medicale Brasov pentru categoria +60 de ani

Atat pentru femei cat si pentru barbati, analizele sunt deosebit de importante. Verificarea nivelurilor de fier, calciu, potasiu si magneziu, creatinina sau proteina C reactiva este necesara. In plus, se recomanda si o hemoleucograma si o testare a glicemiei.

Testele oftalmologice sunt de asemenea deosebit de importante, mai ales pentru aceasta categorie de varsta. Se recomanda si efectuarea unei testari legate de functia tidoidiana, dar si o testare a colesterolului.

Analize Medicale BrasovTotodata, testarea in ceea ce priveste nivelul vitaminelor D si B12 are o foarte mare importanta. Se recomanda si testarea insulinei, iar colonoscopia este o procedura care trebuie efectuara odata la 5 ani.

Persoanele care au ajuns la aceasta varsta s-ar putea sa aiba probleme cu auzul. Din acest motiv, o audiograma pentru verificarea auzului este extrem de utila.

Tot in setul de analize medicale Brasov pentru varstnici amintim si un test de urina. Acesta este util atat pentru femei cat si pentru barbati. Daca discutam doar despre femei, pe langa analizele mentionate, ar mai fi necesara si o mamografie.

Acestea sunt asadar cateva analize medicale care sunt extrem de utile pentru cei care au depasit 60 de ani. Vom vedea in continuare si unde ar putea merge aceste persoane pentru efectuarea analizelor respective.

Efectuarea analizelor pentru categoria + 60 de ani

Aceste analize medicale Brasov mentionate anterior pot fi efectuate in diverse clinici medicale particulare. Seniorii trebuie doar sa se informeze putin, pentru a gasi clinicile potrivite.

Deoarece nu toti dintre acestia sunt prieteni cu tehnologia, pot cere informatii copiilor sau nepotilor. Acestia se pot uita pe Google si le pot recomanda o anumita clinica privata. Sau, ar putea cauta o asemenea clinica plimbandu-se pe jos prin cartier.

Trebuie mentionat insa faptul ca pentru a beneficia de astfel de analize medicale, trebuie sa-si faca o programare inainte.

Check Also

Cabinet Dentar Brasov

Cabinet Dentar Brasov

Alege Un Cabinet Dentar Brasov De Incredere! Alegeti mereu un Cabinet Dentar Brasov cat mai …

Close